Mart Ayında SGK Ödemelerinden Vergi Borcu Kesintisi Yapılan Meslektaşlarımızın Dikkatine!

Değerli Meslektaşlarımız,

Mart ayında SGK ödemelerinden vergi borcu kesintisi yapılan meslektaşlarımızın, muhasebecileri ile görüşerek mahsuplaşma yapılıp yapılmadığını öğrenmeleri gerekmektedir.

Mahsuplaşma yapılmamış ise ivedilikle mahsuplaşma işlemlerinin tamamlanıp, SGK İl Müdürlüğü Muhasebe Birimine 15 Nisan’dan önce bildirmeleri önemle rica olunur.

Yapılan vergi borcu kesintilerinin, vergi dairesi hesaplarında emanete alındığı, borçlardan düşülmediği bilgisi Odamıza ulaşmıştır. Meslektaşlarımızın mükerrer kesinti yaşamaması için mahsuplaşma işlemini yaptırmaları çok önemlidir.

9.BÖLGE
                                                                                   ESKİŞEHİR ECZACI ODASI