12 Mayıs 2013 Tarihinde Odamız Tarafından Düzenlenen Brunc Anneler Günü Olması Nedeniyle 5 Mayıs 2013 Tarihine Alınmıştır

Değerli Meslektaşlarımız,      Eskişehir Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla beraber bahara merhaba demek için 05 Mayıs 2013 Pazar günü saat 10:30’da Regülatör Restaurantta bir brunch düzenledik. Tüm meslektaşlarımızla beraber olmak dileğiyle brunch da buluşmak üzere katılmak isteyenlerin 3 Mayıs 2013 Cuma gününe kadar odamıza isim bildirmelerini rica ederiz.                                                                                                      9.BÖLGE                                                                                     ESKİŞEHİR ECZACI ODASI                                                                                             YÖNETİM KURULU   Yer: Regülatör Restaurant Saat:10:30 Ücret: 25.00 TL (Kişi Başı)