Eczacı Milletvekilleri, TEKB ve EDD Ziyaretleri

Eczacı milletvekillerimiz, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği yönetim kurulu üyeleri ve Ecza Depocuları Derneği yönetim kurulu üyeleri 14.04.2022 tarihinde Türk Eczacıları Birliği’ne ziyaret gerçekleştirdiler ve ziyaretin ardından düzenlenen iftara katılım sağladılar.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ecz.Ahmet Selim Köroğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Ecz.Öznur Çalık, Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz.Mustafa Açıkgöz, AK Parti MKYK Üyesi ve Hatay Milletvekili Ecz.Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti Niğde Milletvekili Ecz.Selim Gültekin, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Ecz.Özgür Özel, CHP Adana Milletvekili Ecz.Burhanettin Bulut, MHP MYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Ecz.Nevin Taşlıçay, TEKB Yönetim Kurulu Başkanı Ecz.M.Sait Yücel, TEKB Yönetim Kurulu Üyesi Ecz.Tarkan Bir, Ecza Depocuları Derneği Genel Sekreteri Selim Taşo, Ecza Depocuları Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve Selçuk Ecza Deposu Ankara Şube Müdürü Süleyman Uyar’ın katılımları ile; Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı Ecz.İhsan Orkun Yılmaz, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Saygın Garğın, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Uzm.Ecz.Tahir Özelçi, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Cenk Kes, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Prof.Dr.İsmail Tayfun Uzbay, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Osman Özdemir, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Uğur Elik, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Fehmi Onur Özgüven, Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ecz.Oğuzhan Ulutaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, eczacılık gündeminde yer alan konular değerlendirildi.