MESLEK İÇİ EĞİTİM PROGRAMI

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ
ECZACILIK AKADEMİSİ



Temel Muhasebe Bilgileri
Meslek İçi Eğitim Programı

Sayı: 35.A0.0693 17.01.2006



BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA,

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından eczacı odaları üyeleri için 28-29 Ocak 2006 tarihinde, 40 kişinin katılabileceği tek sınıf “Temel Muhasebe Bilgileri” Meslek İçi Eğitim Programı düzenlenecektir. Eğitim TEB Sosyal ve Kültürel Tesislerinde yapılacaktır. Eğitim programı ektedir.

Eğitim programına katılmak isteyen eczacıların TEB Web sitesindeki (http://www.eczakademi.org) adresi üzerinden, ulaşacakları kayıt formlarını doldurmaları gerekmektedir.

Eğitim programı için yukarıdaki bağlantılardan bilgi bankamıza kaydı olan eczacıların isimleri bağlı oldukları Bölge Eczacı Odalarına gönderilerek, katılımcıların başvuruları ile ilgili olarak bilgilendirilmeleri sağlanacaktır.

Eğitim programı Eczacılık Akademisi tarafından ücretsiz olarak sağlanacaktır. Katılımcıların yol ve konaklama giderleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır. Konaklama için TEB Sosyal ve Kültürel Tesisleri (0312 2417070) ile en kısa zamanda irtibata geçilmelidir.


Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını önemle rica ederim.


Saygılarımla,


Prof. Dr. M. Fethi ŞAHİN
Eczacılık Akademisi
Yönetim Kurulu Başkanı

Ek 1: Eğitim Programı
ECZACILAR İÇİN TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ

EĞİTİM PROGRAMI

ANKARA



Eğitimci : Prof. Dr. Remzi ÖRTEN

Gazi ü. İ.İ.B.F. İşletme Bölüm Başkanı

28 Ocak 2005 Cumartesi

09:00 – 09:30
1) İŞLETME VE ECZANE İŞLETMESİ

09:30 – 10:30
2) MUHASEBE VE ECZANE MUHASEBESİ

10:30 – 10:50
ÇAY - KAHVE ARASI

10:50 – 11:20
3) MALİ TABLO VE ECZANE İŞLETMESİ MALİ TABLOLARI

11:20 – 12:20
4) BİLANÇO VE ECZANE İŞLETMELERİ BİLANÇOSU

12:20 – 13:30
ÖĞLE YEMEĞİ

13:30 – 14:30
5) GELİR TABLOSU VE ECZANE İŞLETMELERİ GELİR TABLOSU

14:30 – 14:50
ÇAY - KAHVE ARASI

14:50 – 15:20
6) HESAPLAR VE ÇALIŞMA KURALLARI

15:20 – 15:50
7) HESAP PLANI VE ECZANE İŞLETMELERİNDE UYGULANMASI

15:50 – 16:00
ÇAY - KAHVE ARASI

16:00 – 17:00
8) MUHASEBENİN TEMEL KAVRAMLARI VE ECZANE İŞLETMELERİNDE UYGULANMASI


29 Ocak 2005 Pazar

09:00 – 09:30
9) MUHASEBEDE KULLANILAN BELGELER, DEFTERLER VE ECZANE İŞLETMELERİNDEKİ DURUM

09:30 – 10:30
10) MUHASEBE UYGULAMA AŞAMALARI

10:30 – 10:50
ÇAY - KAHVE ARASI

10:50- 12:20
11) MUHASEBE UYGULAMA ÖRNEKLERİ

12:20 – 13:30
ÖĞLE YEMEĞİ

13:30 – 14:00
12) KAYITLAMA YÖNTEMLERİ

14:00 – 14:30
13) DEĞERLEME YÖNTEMLERİ

14:30 – 14:50
ÇAY - KAHVE ARASI

14:50 -15:50
14) YENİ TL VE MUHASEBE UYGULAMLARINA ETKİSİ

15:50 – 16:00
ÇAY - KAHVE ARASI

16:00 – 17:00
15) ENFLASYON VE MUHASEBE UYGULAMALARINA ETKİSİ




ECZAKADEMİ