Önemli! İstanbul İli'nden Yazılan ve Bölgemizdeki Eczanelerden Karşılanan Kırmızı-Yeşil Reçeteler Hak.

Değerli Meslektaşlarımız,

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü’nün E-99488545-509.01.99-208080804  sayılı yazısı üzerine;

İlimizde faaliyet gösteren serbest eczanelerin 01.01.2022 tarihinden itibaren İstanbul İlinde yazılmış olan ve karşılamış oldukları kırmızı-yeşil reçetelerin bir örneklerinin 15 Şubat 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar odamıza gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize rica ederiz.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası