Türk Eğitim Vakfından Gelen Yazı

Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Eğitim Vakfından gelen yazı ve görsel aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

 

                                                                        9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası

                                                                                  Yönetim Kurulu

 

Sabahattin Ali’nin heyecanlarının, aşklarının, hüzünlerinin, hasretlerinin; kısaca hayatından kesitlerin sahnelendiği ve şiirlerinden bestelenmiş sevilen şarkılarının söylendiği “Aldırma Gönül”, Ferhat Göçer’in performansıyla Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde  seyircisiyle buluşuyor.

 

“Dünyada hayatın bir tek manası varsa o da sevmektir. Hatta mukabele edilmesini bile beklemeden sadece sevmek. Başka bir insanı bahtiyar edebilmek, kendini bahtiyar edebilmekten daha güç fakat daha insancadır. Bugün böyle düşünenlere saf hatta enayi derler. Fakat ne derlerse desinler, biz kalbimizin ve kafamızın doğru bulduğu şeyleri etrafın ne dediğine bakmadan yapmalıyız.”

 Aşağıda afişini gönderdiğim gösterimin bilet satışının belli belli bir kısmı TEV Eskişehir Şubesi’ne bağışlanacaktır. Amacımız okumaya çalışan gençlere umut olabilmek.

Sizlerde  bizim bu projemize destek verip bilet alırsanız bu gençlerimize bir ışıkta siz olacaksınız.  Detay aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teşekkür eder iyi bir hafta dilerim.

Saygılarımla.

Bilet fiyatı: 300tl

Türk Eğitim Vakfından Gelen Yazı